Doen

Bekijk alle activiteiten in Langeveen Bruinehaar

Agenda

Zet alle plaatselijke evenementen nu in je agenda

Kiekkastjespad crowdfunding

Ga naar samenvoordebuurt.nl en doneer!

De inzamelingsactie loopt tot en met 19 april 2023.

Steun Stichting toeristisch Langeveen Bruinehaar.

Kiekkastjespad in Langeveen en Bruinehaar

In Langeveen en Bruinehaar staan straks Kiekkastjes met verschillende thema’s langs de wandelpaden. Kastjes waar telkens iets te zien is en waar je over in gesprek kan gaan. Deterink Financieel Advies is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt dit project. Een prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Langeveen en Bruinehaar.

Elke keer wat om naar te “kieken” en om over te “proaten”. Hoe leuk zou het zijn om Kiekkastjes te hebben langs steeds wisselende wandelroutes met verschillende thema’s.

 

Donaties zijn meer dan welkom.

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook het Kiekkastjespad kan uw hulp heel goed gebruiken. Daarom zijn donaties meer dan welkom. Hoe meer steun, hoe beter. Want een sociaal Langeveen en Bruinehaar maken wij samen.

 

Stichting toeristisch Langeveen en Bruinehaar

“Jong en oud kan er straks op uit gaan. Mooi vinden wij ook dat het om wisselend georganiseerde wandelroutes met een thema gaat. Er valt straks echt wat te zien en je treft elkaar. Een mooi project wat we graag willen realiseren.”